Velkommen til Anita Roager´s Forever Shop. Jeg vil bestræbe mig på hurtig leverance samt står til rådighed med råd og vejledning ang. brugen af produkterne.

Jeg har selv i mange år sammen med min familie været glad bruger af Forevers fantastiske produkter til såvel de 2- samt 4-benede familiemedlemmer samt anbefalet produkterne til venner og bekendte, som også har været begejstrede.

Jeg er lagerførende i de fleste af Forevers kosttilskudsprodukter samt hud- & kropsplejeprodukter og hvad jeg ikke har liggende på lager skaffer jeg hjem med næste bestilling. Ved samlede bestillinger over kr. 400,00 fremsendes portofrit overalt i Danmark.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.